Продукти:
1-2 бр. червена чушка
1-2 бр. зелена чушка
Броколи
Пресен зелен лук
3-4 скилидки чесън
500 гр. пилешки гърди
Сос Терияки
1 с.л пикантина за ястия
Начин на приготвяне:
Нарежете на ивички чушките и пресния лук. Накъсайте броколите на розички. В тиган сложете малко мазнина и прибавете зеленчуците и чесъна. Гответе докато останат хрупкави и свежи. Изсипете ги в чиния. В същия тиган запържете нарязаното на дълги ивички пиле. Когато получи лек загар, полейте пилето със сос Терияки и леко разбъркайте. Прибавете заделените зеленчуци към пилето. Поръсете с пикантината. Разбъркайте и гответе около 3-4 минути. Насладете се на бързо, лесно и вкусно ястие.
понеделник, 25 ноември 2024 г.
Пиле със зеленчуци и сос Терияки ( на тиган )
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
понеделник, 25 ноември 2024 г.
Пиле със зеленчуци и сос Терияки ( на тиган )
Продукти:
1-2 бр. червена чушка
1-2 бр. зелена чушка
Броколи
Пресен зелен лук
3-4 скилидки чесън
500 гр. пилешки гърди
Сос Терияки
1 с.л пикантина за ястия
Начин на приготвяне:
Нарежете на ивички чушките и пресния лук. Накъсайте броколите на розички. В тиган сложете малко мазнина и прибавете зеленчуците и чесъна. Гответе докато останат хрупкави и свежи. Изсипете ги в чиния. В същия тиган запържете нарязаното на дълги ивички пиле. Когато получи лек загар, полейте пилето със сос Терияки и леко разбъркайте. Прибавете заделените зеленчуци към пилето. Поръсете с пикантината. Разбъркайте и гответе около 3-4 минути. Насладете се на бързо, лесно и вкусно ястие.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар