понеделник, 30 ноември 2015 г.

Маслени сладки

  Много крехки и вкусни сладки , топящи се в устата !




Продукти:

2 яйца
125 гр.краве масло
1 ч.ч пудра захар
1 к.л  сода за хляб
1 с.л оцет за угасване на содата
500 гр. брашно (или колкото е необходимо за получаване на средно меко тесто)

Приготвяне:

Разбийте яйцата.Прибавете пудрата захар и мекото масло.Разбъркайте добре.Залейте содата с оцета и изсипете към сместа.Добавете постепенно брашното, като замесите средно меко тесто.От така полученото тесто шприцовайте розички с шприц или оформете подкови.Поставете сладките в тава покрита с хартия и печете на 180 градуса.Ако сте оформили подкови , потопете краищата в шоколад.

                                             Заповядайте в кулинарната ми страница:
https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%A3%D0%9B%D0%98%D0%9D%D0%90%D0%A0%D0%9D%D0%98%D0%A2%D0%95-%D0%98%D0%97%D0%9A%D0%A3%D0%A8%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9D%D0%90-%D0%90%D0%9D%D0%98-1457801904531739/















Няма коментари:

Публикуване на коментар

понеделник, 30 ноември 2015 г.

Маслени сладки

  Много крехки и вкусни сладки , топящи се в устата !




Продукти:

2 яйца
125 гр.краве масло
1 ч.ч пудра захар
1 к.л  сода за хляб
1 с.л оцет за угасване на содата
500 гр. брашно (или колкото е необходимо за получаване на средно меко тесто)

Приготвяне:

Разбийте яйцата.Прибавете пудрата захар и мекото масло.Разбъркайте добре.Залейте содата с оцета и изсипете към сместа.Добавете постепенно брашното, като замесите средно меко тесто.От така полученото тесто шприцовайте розички с шприц или оформете подкови.Поставете сладките в тава покрита с хартия и печете на 180 градуса.Ако сте оформили подкови , потопете краищата в шоколад.

                                             Заповядайте в кулинарната ми страница:
https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%A3%D0%9B%D0%98%D0%9D%D0%90%D0%A0%D0%9D%D0%98%D0%A2%D0%95-%D0%98%D0%97%D0%9A%D0%A3%D0%A8%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9D%D0%90-%D0%90%D0%9D%D0%98-1457801904531739/















Няма коментари:

Публикуване на коментар