Продукти:
500 гр. фини кори за баница
500 гр. сирене
1 ч.ч смес от разтопено масло и олио
Приготвяне:
Разстилате корите за баница. Всяка кора намазвате обилно с мазнината. Поръсвате с натрошено сирене. Набирате кората и от двете и страни към средата, като хармоника. След това от единият край, започвате да навивате на не стегнато руло. Обръщате рулото да стой вертикално, като леко го притиснете. ( Показано е стъпка по стъпка в снимки ) Нареждате ги в тепсийка, или едно до друго, или малко по раздалечени, като отделни банички. Печете до порозовяване на 180 градуса.
Заповядайте в кулинарната ми страница:
https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%A3%D0%9B%D0%98%D0%9D%D0%90%D0%A0%D0%9D%D0%98%D0%A2%D0%95-%D0%98%D0%97%D0%9A%D0%A3%D0%A8%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%AF-%D0%9D%D0%90-%D0%90%D0%9D%D0%98-1457801904531739/
Няма коментари:
Публикуване на коментар