петък, 17 април 2020 г.
Крем Рафаело
Продукти:
50 гр. обелени и смлени бадеми
1 консерва кондензирано мляко ( 400 мл. )
250 гр краве масло на стайна температура
120 гр. кокосови стърготини
100 гр. бял шоколад разтопен
Приготвяне:
Смесва се кондензираното мляко с кравето масло и се разбива с миксер до пухкав крем. Прибавят се кокосовите стърготини и разтопения бял шоколад и смлените бадеми. Разбърква се с шпатула до хомогенност. Крема се прибира за около 10-15 минути в хладилник за да се охлади и леко да стегне. Крема е подходящ за торта Рафаеало.
петък, 17 април 2020 г.
Крем Рафаело
Продукти:
50 гр. обелени и смлени бадеми
1 консерва кондензирано мляко ( 400 мл. )
250 гр краве масло на стайна температура
120 гр. кокосови стърготини
100 гр. бял шоколад разтопен
Приготвяне:
Смесва се кондензираното мляко с кравето масло и се разбива с миксер до пухкав крем. Прибавят се кокосовите стърготини и разтопения бял шоколад и смлените бадеми. Разбърква се с шпатула до хомогенност. Крема се прибира за около 10-15 минути в хладилник за да се охлади и леко да стегне. Крема е подходящ за торта Рафаеало.
Няма коментари:
Публикуване на коментар