вторник, 10 май 2016 г.

Постно „Крем Сирене“



Продукти:

200 гр. копринено тофу
150 гр. сурово кашу
2 с.л ябълков оцет
2 с.л сок от лимон
сол на вкус

Приготвяне:

Кашуто се накисва във вода за 1 нощ, отцежда се и се измива. В купата на блендер се смесват отцедените ядки, тофуто, оцетът и лимоновият сок. Посолява се и се пюрира.Прибира се в хладилник за 1 нощ. Подходящо е като заместител на крем сирене в солени ястия.

                                               Заповядайте в моята кулинарна страница:
https://www.facebook.com/КУЛИНАРНИТЕ-ИЗКУШЕНИЯ-НА-АНИ-1457801904531739/






Няма коментари:

Публикуване на коментар

вторник, 10 май 2016 г.

Постно „Крем Сирене“



Продукти:

200 гр. копринено тофу
150 гр. сурово кашу
2 с.л ябълков оцет
2 с.л сок от лимон
сол на вкус

Приготвяне:

Кашуто се накисва във вода за 1 нощ, отцежда се и се измива. В купата на блендер се смесват отцедените ядки, тофуто, оцетът и лимоновият сок. Посолява се и се пюрира.Прибира се в хладилник за 1 нощ. Подходящо е като заместител на крем сирене в солени ястия.

                                               Заповядайте в моята кулинарна страница:
https://www.facebook.com/КУЛИНАРНИТЕ-ИЗКУШЕНИЯ-НА-АНИ-1457801904531739/






Няма коментари:

Публикуване на коментар