неделя, 16 октомври 2016 г.

Шоколадов сос





Подхoдящ е за заливане на пандишпани, торти, кремове

Продукти:

1/2 ч.ч захар
1 с.л какао на прах
1 ч.ч прясно мляко
50 гр. черен шоколад
50 гр.масло

Приготвяне:

Изсипете захарта в малка тенджерка. Добавете какаото и прясното мляко и маслото. Сложете тенджерката на котлона и изчакайте сместа да заври. Когато захарта се стопи, махнете от огъня. Начупете шоколада и го добавете към соса. Бъркайте докато се стопи.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

неделя, 16 октомври 2016 г.

Шоколадов сос





Подхoдящ е за заливане на пандишпани, торти, кремове

Продукти:

1/2 ч.ч захар
1 с.л какао на прах
1 ч.ч прясно мляко
50 гр. черен шоколад
50 гр.масло

Приготвяне:

Изсипете захарта в малка тенджерка. Добавете какаото и прясното мляко и маслото. Сложете тенджерката на котлона и изчакайте сместа да заври. Когато захарта се стопи, махнете от огъня. Начупете шоколада и го добавете към соса. Бъркайте докато се стопи.




Няма коментари:

Публикуване на коментар