понеделник, 28 ноември 2016 г.
Maслен крем с крема сирене
Кремът е подходящ за намазване на торти, сладкиши, за слепване на сладки.
Продукти:
200 гр, меко масло на стайна температура
200 гр. пудра захар
250 гр. крема сирене
1-2 ванилии
Приготвяне:
Маслото се разбива с пудрата захар до получаване на хомогенна и гладка смес. Добавят се и крема сиренето и ванилията. Разбиването продължава до получаване на пухкав и вкусен крем.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
понеделник, 28 ноември 2016 г.
Maслен крем с крема сирене
Кремът е подходящ за намазване на торти, сладкиши, за слепване на сладки.
Продукти:
200 гр, меко масло на стайна температура
200 гр. пудра захар
250 гр. крема сирене
1-2 ванилии
Приготвяне:
Маслото се разбива с пудрата захар до получаване на хомогенна и гладка смес. Добавят се и крема сиренето и ванилията. Разбиването продължава до получаване на пухкав и вкусен крем.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар