понеделник, 28 ноември 2016 г.

Maслен крем с крема сирене



Кремът е подходящ за намазване на торти, сладкиши, за слепване на сладки.

Продукти:

200 гр, меко масло на стайна температура
200 гр. пудра захар
250 гр. крема сирене
1-2 ванилии

Приготвяне:

Маслото се разбива с пудрата захар до получаване на хомогенна и гладка смес. Добавят се и крема сиренето и ванилията. Разбиването продължава до получаване на пухкав и вкусен крем.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

понеделник, 28 ноември 2016 г.

Maслен крем с крема сирене



Кремът е подходящ за намазване на торти, сладкиши, за слепване на сладки.

Продукти:

200 гр, меко масло на стайна температура
200 гр. пудра захар
250 гр. крема сирене
1-2 ванилии

Приготвяне:

Маслото се разбива с пудрата захар до получаване на хомогенна и гладка смес. Добавят се и крема сиренето и ванилията. Разбиването продължава до получаване на пухкав и вкусен крем.


Няма коментари:

Публикуване на коментар