понеделник, 12 декември 2016 г.

Торта шоколадово брауни с маслен крем




Продукти за шоколадовия блат:

1 ч.ч брашно
1 яйце
1 ч.ч захар
1 кофичка кисело мляко
1/3 ч.ч олио
1 ч.л бакпулвер
1 ванилия
4 с.л какао
50 гр. шоколад

За масления крем:

200 гр. меко масло
200 гр. пудра захар
200 гр. крема сирене
ванилия

Приготвяне:

В купа се разбива яйцето със захарта, след това се добавят олиото и киселото мляко.Шоколада се разтопява на водна баня и след като се охлади, се излива на тънка струйка, като се бърка непрекъснато, докато се смеси хубаво с другите съставки.Добавят се смесените в купа брашно, бакпулвер, какао и ванилия.Сместа се разбърква много добре.Изсипва се в тортена форма с размери 25 см.Пече се в загрята фурна на 200 градуса за 20 минути.След като се охлaди, блатът се намазва или шприцова с помощта на пош с масления крем, приготвен от разбитото масло с пудра захар, крема сиренето и ванилията.По желание тортата може да се доукраси с крем Оле на д-р Йоткер с шоколадови пръчици, и захарни фигурки.Получава се много вкусна торта.Съчетание от нежен кадифен блат, придружен от пухкав маслен крем.Остава да се насладите на експлозията от уникални вкусове топящи се в устата.

                                           Заповядайте в кулинарната ми страница:
https://www.facebook.com/КУЛИНАРНИТЕ-ИЗКУШЕНИЯ-НА-АНИ-1457801904531739/










Няма коментари:

Публикуване на коментар

понеделник, 12 декември 2016 г.

Торта шоколадово брауни с маслен крем




Продукти за шоколадовия блат:

1 ч.ч брашно
1 яйце
1 ч.ч захар
1 кофичка кисело мляко
1/3 ч.ч олио
1 ч.л бакпулвер
1 ванилия
4 с.л какао
50 гр. шоколад

За масления крем:

200 гр. меко масло
200 гр. пудра захар
200 гр. крема сирене
ванилия

Приготвяне:

В купа се разбива яйцето със захарта, след това се добавят олиото и киселото мляко.Шоколада се разтопява на водна баня и след като се охлади, се излива на тънка струйка, като се бърка непрекъснато, докато се смеси хубаво с другите съставки.Добавят се смесените в купа брашно, бакпулвер, какао и ванилия.Сместа се разбърква много добре.Изсипва се в тортена форма с размери 25 см.Пече се в загрята фурна на 200 градуса за 20 минути.След като се охлaди, блатът се намазва или шприцова с помощта на пош с масления крем, приготвен от разбитото масло с пудра захар, крема сиренето и ванилията.По желание тортата може да се доукраси с крем Оле на д-р Йоткер с шоколадови пръчици, и захарни фигурки.Получава се много вкусна торта.Съчетание от нежен кадифен блат, придружен от пухкав маслен крем.Остава да се насладите на експлозията от уникални вкусове топящи се в устата.

                                           Заповядайте в кулинарната ми страница:
https://www.facebook.com/КУЛИНАРНИТЕ-ИЗКУШЕНИЯ-НА-АНИ-1457801904531739/










Няма коментари:

Публикуване на коментар