вторник, 16 май 2017 г.
Пухкава бирена панировка
Подходяща е за пилешки хапки, сирене, риба и кашкавал.
Продукти:
3 яйца
1/2 ч.л сода + 1 с.л оцет
1/2 пакетче бакпулвер
60 гр. царевично нишесте
100 гр. брашно
сол
80-100 гр. бира
Приготвяне:
Жълтъците се отделят от белтъците. В купа се смесват жълтъците, царевичното нишесте, брашното, содата угасена с оцета и бирата. Белтъците се разбиват на сняг със солта, прибавят се към сместа с жълтъците. Бърка се внимателно до еднородна смес. Хапките се потапят в сместа една по една и се пържат в горещо олио.
Заповядайте в кулинарната ми страница
https://www.facebook.com/КУЛИНАРНИТЕ-ИЗКУШЕНИЯ-НА-АНИ-1457801904531739/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
вторник, 16 май 2017 г.
Пухкава бирена панировка
Подходяща е за пилешки хапки, сирене, риба и кашкавал.
Продукти:
3 яйца
1/2 ч.л сода + 1 с.л оцет
1/2 пакетче бакпулвер
60 гр. царевично нишесте
100 гр. брашно
сол
80-100 гр. бира
Приготвяне:
Жълтъците се отделят от белтъците. В купа се смесват жълтъците, царевичното нишесте, брашното, содата угасена с оцета и бирата. Белтъците се разбиват на сняг със солта, прибавят се към сместа с жълтъците. Бърка се внимателно до еднородна смес. Хапките се потапят в сместа една по една и се пържат в горещо олио.
Заповядайте в кулинарната ми страница
https://www.facebook.com/КУЛИНАРНИТЕ-ИЗКУШЕНИЯ-НА-АНИ-1457801904531739/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар