понеделник, 22 януари 2018 г.

Реване



Продукти:

5 яйца
1 ч.ч захар
2 ч.ч брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
настъргана кора от 1/2 лимон

За сиропа:

2 ч.ч захар
5 ч.ч вода
настъргана кора от 1/2 лимон
1 ванилия

Приготвяне:

Разбийте с миксер яйцата и захарта, до гъста кремообразна консистенция. Разбъркайте бакпулвера с брашното и постепенно добавяйте към сместа с яйцата, като бъркате постоянно. Добавете и настърганата лимонова кора и ванилията. Изсипете в тавичка намазана с олио, с размери 22см/32см и печете в загрята фурна на 180 градуса.

Приготвяне на сиропа:

В тенджере сипете захарта, водата, лимоновата кора и ванилията. Варете докато получите ароматен сироп (около половин час)

Когато заливате блата, сиропа трябва да е топъл, а блатът студен, или блатът студен, а сиропът топъл. Насладете се на сочно и ароматно реване.









Няма коментари:

Публикуване на коментар

понеделник, 22 януари 2018 г.

Реване



Продукти:

5 яйца
1 ч.ч захар
2 ч.ч брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
настъргана кора от 1/2 лимон

За сиропа:

2 ч.ч захар
5 ч.ч вода
настъргана кора от 1/2 лимон
1 ванилия

Приготвяне:

Разбийте с миксер яйцата и захарта, до гъста кремообразна консистенция. Разбъркайте бакпулвера с брашното и постепенно добавяйте към сместа с яйцата, като бъркате постоянно. Добавете и настърганата лимонова кора и ванилията. Изсипете в тавичка намазана с олио, с размери 22см/32см и печете в загрята фурна на 180 градуса.

Приготвяне на сиропа:

В тенджере сипете захарта, водата, лимоновата кора и ванилията. Варете докато получите ароматен сироп (около половин час)

Когато заливате блата, сиропа трябва да е топъл, а блатът студен, или блатът студен, а сиропът топъл. Насладете се на сочно и ароматно реване.









Няма коментари:

Публикуване на коментар