неделя, 14 юли 2019 г.
Крем за торти
Приготвяне:
С миксер разбиваме маслото с пудрата захар. Прибавяме заквасената сметана и крема сиренето. Бъркаме с миксер. Изсипваме сладкарската сметана. Овкусяваме с есенцията. Разбркваме всичко с миксера много добре, до получаване на еднородна кремообразна пухкава смес. Кремът е подходящ за торти, рула, еклери. А когато искаме парфе, просто добавяме 2 пак. по 10 гр. желатин.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
неделя, 14 юли 2019 г.
Крем за торти
Приготвяне:
С миксер разбиваме маслото с пудрата захар. Прибавяме заквасената сметана и крема сиренето. Бъркаме с миксер. Изсипваме сладкарската сметана. Овкусяваме с есенцията. Разбркваме всичко с миксера много добре, до получаване на еднородна кремообразна пухкава смес. Кремът е подходящ за торти, рула, еклери. А когато искаме парфе, просто добавяме 2 пак. по 10 гр. желатин.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар