вторник, 24 март 2020 г.
Карфиолен ориз със сушени домати и маслини ( кето )
Продукти:
2 ч.ч смлян на ситно карфиол ( с блендера )
4-5 сушени и мариновани домати
4-5 на ситно нарязани маслини ( може и без тях )
1-2 скилидки чесън
магданоз
сол, черен пипер
зехтин и масло
Приготвяне:
В тиган сложих бучка масло заедно с нарязаните скилидки чесън. Добавих смления карфиол и оставих да се задушава. Бъркаме докато усетим карфиола на сухи трохи. Добавих нарязаните на ситно домати, маслини и магданоз. Разбърках хубаво и след 5 минути добавих подправките и зехтин малко. Махнах от котлона. Разбърках и сервирах.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
вторник, 24 март 2020 г.
Карфиолен ориз със сушени домати и маслини ( кето )
Продукти:
2 ч.ч смлян на ситно карфиол ( с блендера )
4-5 сушени и мариновани домати
4-5 на ситно нарязани маслини ( може и без тях )
1-2 скилидки чесън
магданоз
сол, черен пипер
зехтин и масло
Приготвяне:
В тиган сложих бучка масло заедно с нарязаните скилидки чесън. Добавих смления карфиол и оставих да се задушава. Бъркаме докато усетим карфиола на сухи трохи. Добавих нарязаните на ситно домати, маслини и магданоз. Разбърках хубаво и след 5 минути добавих подправките и зехтин малко. Махнах от котлона. Разбърках и сервирах.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар