вторник, 7 април 2020 г.

Мъфини с пилешки гърди и кашкавал ( кето версия )


Продукти:

1 пеперуда пилешки гърди
3 яйца
150 гр. кефир ( или гъст айрян )
5-6 бр. маслини
2 с.л майонеза
200 гр. кашкавал
1 ч.л бакпулвер

Подправки: Магданоз, сол, черен пипер.

Приготвяне:

Сварете пилешките гърди в подсолена вода. Извадете и ги нарежете на дребни кубчета. Сложете ги в голяма купа. Добавете яйцата, бакпулвера, маслините, кефира ( айряна ) и майонезата. Настъргайте кашкавала. Овкусете с подправките и разбъркайте хубаво до еднородна смес. Във форма за мъфини поставете хартиени форми за мъфини и ги напълнете със сместа. Печете на 180 градуса до хубав загар.









Няма коментари:

Публикуване на коментар

вторник, 7 април 2020 г.

Мъфини с пилешки гърди и кашкавал ( кето версия )


Продукти:

1 пеперуда пилешки гърди
3 яйца
150 гр. кефир ( или гъст айрян )
5-6 бр. маслини
2 с.л майонеза
200 гр. кашкавал
1 ч.л бакпулвер

Подправки: Магданоз, сол, черен пипер.

Приготвяне:

Сварете пилешките гърди в подсолена вода. Извадете и ги нарежете на дребни кубчета. Сложете ги в голяма купа. Добавете яйцата, бакпулвера, маслините, кефира ( айряна ) и майонезата. Настъргайте кашкавала. Овкусете с подправките и разбъркайте хубаво до еднородна смес. Във форма за мъфини поставете хартиени форми за мъфини и ги напълнете със сместа. Печете на 180 градуса до хубав загар.









Няма коментари:

Публикуване на коментар