петък, 19 юни 2020 г.
Kрем за торти
Продукти:
200 гр. меко краве масло
150 гр. пудра захар
400 гр. крема сирене
100 гр. черен шоколад
Приготвяне на крема:
Мекото масло се разбива с пудрата захар. Прибавя се крема сиренето, което е със стайна температура. Разбива се до пухкав крем. Прибавя се разтопения и охладен шоколад. Кремът се разбива отново с миксер.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
петък, 19 юни 2020 г.
Kрем за торти
Продукти:
200 гр. меко краве масло
150 гр. пудра захар
400 гр. крема сирене
100 гр. черен шоколад
Приготвяне на крема:
Мекото масло се разбива с пудрата захар. Прибавя се крема сиренето, което е със стайна температура. Разбива се до пухкав крем. Прибавя се разтопения и охладен шоколад. Кремът се разбива отново с миксер.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар