петък, 19 юни 2020 г.

Kрем за торти



Продукти:

200 гр. меко краве масло
150 гр. пудра захар
400 гр. крема сирене
100 гр. черен шоколад

Приготвяне на крема:

Мекото масло се разбива с пудрата захар. Прибавя се крема сиренето, което е със стайна температура. Разбива се до пухкав крем. Прибавя се разтопения и охладен шоколад. Кремът се разбива отново с миксер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

петък, 19 юни 2020 г.

Kрем за торти



Продукти:

200 гр. меко краве масло
150 гр. пудра захар
400 гр. крема сирене
100 гр. черен шоколад

Приготвяне на крема:

Мекото масло се разбива с пудрата захар. Прибавя се крема сиренето, което е със стайна температура. Разбива се до пухкав крем. Прибавя се разтопения и охладен шоколад. Кремът се разбива отново с миксер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар