събота, 4 юли 2020 г.
Шоколадов крем-ганаш ( За глазура на торти )
Продукти:
1 ч.ч прясно мляко
1/2 ч.ч захар
2 с.л какао
1 с.л шоколадово нишесте ( или друго )
70 гр. черен шоколад
Приготвяне на крем-ганаша:
Смесете всички съставки в тенджера поставете на котлона на средна степен и бъркайте докато сосът се сгъсти и образува лъскава и кремообразна консистенция. Охладете ганаша и залейте върху торти, пасти, кейкове. Охладете в хладилник!
събота, 4 юли 2020 г.
Шоколадов крем-ганаш ( За глазура на торти )
Продукти:
1 ч.ч прясно мляко
1/2 ч.ч захар
2 с.л какао
1 с.л шоколадово нишесте ( или друго )
70 гр. черен шоколад
Приготвяне на крем-ганаша:
Смесете всички съставки в тенджера поставете на котлона на средна степен и бъркайте докато сосът се сгъсти и образува лъскава и кремообразна консистенция. Охладете ганаша и залейте върху торти, пасти, кейкове. Охладете в хладилник!
Няма коментари:
Публикуване на коментар