неделя, 17 октомври 2021 г.

Чийзкейк Орео

 


Продукти:

 600 гр. крема сирене Филаделфия

100 гр. пудра захар

100 гр. краве масло

260 гр. бисквити Орео ( за блата )

500 мл. млечна сладкарска сметана за разбиване

Още:

Готовия чийзкейк може да поръсите с натрошени бисквити Орео-Crumbs или да украсите с други биксвити Орео.


Начин на приготвяне:

Натрошете бисквитите и ги сложете в блендер заедно с маслото. Блендирайте до пълното смилане на бисквитите. Изсипете сместа във форма с падащо дъно. Притиснете с чаша или с приспособлението за намачкване на картофи. Трябва да се образува тънък и гладък бисквитен блат. Поставете в хладилника да стегне. В голяма купа изсипете крема сиренето, пудрата захар, млечната сметана. Разбийте всичко до гъста еднородна смес. Изсипете сместа върху бисквитения блат и загладете. Отгоре украсете с натрошени бисквити Орео-Сrumbs. Чийзкейка трябва да престой в хладилника за 5-6 часа или за 1 нощ. Много вкусен, много нежен, топящ се. Удоволствие за сетивата.









Няма коментари:

Публикуване на коментар

неделя, 17 октомври 2021 г.

Чийзкейк Орео

 


Продукти:

 600 гр. крема сирене Филаделфия

100 гр. пудра захар

100 гр. краве масло

260 гр. бисквити Орео ( за блата )

500 мл. млечна сладкарска сметана за разбиване

Още:

Готовия чийзкейк може да поръсите с натрошени бисквити Орео-Crumbs или да украсите с други биксвити Орео.


Начин на приготвяне:

Натрошете бисквитите и ги сложете в блендер заедно с маслото. Блендирайте до пълното смилане на бисквитите. Изсипете сместа във форма с падащо дъно. Притиснете с чаша или с приспособлението за намачкване на картофи. Трябва да се образува тънък и гладък бисквитен блат. Поставете в хладилника да стегне. В голяма купа изсипете крема сиренето, пудрата захар, млечната сметана. Разбийте всичко до гъста еднородна смес. Изсипете сместа върху бисквитения блат и загладете. Отгоре украсете с натрошени бисквити Орео-Сrumbs. Чийзкейка трябва да престой в хладилника за 5-6 часа или за 1 нощ. Много вкусен, много нежен, топящ се. Удоволствие за сетивата.









Няма коментари:

Публикуване на коментар